абонамент: Публикации | Коментари

Резултати от работата на дирекциите през март

Няма коментари

Дирекция „Физическа охрана“

Приключи атестацията на служителите, продължава работата и по охранителните обследвания. Усилията на дирекцията бяха насочени към осигуряване на комплексна охранителна услуга на обектите на „Билла-България”. Бяха поети нови обекти, извършихме много огледи и участвахме в конкурси, включително и обявени от обществени организации и ведомства.

 

През изминалия месец СОТ 161 пое физическата охрана на: клоновете на ПКБ: Медицинска академия, „Дондуков”, „Раковски”, „Мария Луиза”, „Патриарх Евтимий”, „Витоша”, „Резбарска”, „Надежда”, „Люлин”, „Овча купел”, „Красна поляна”, „Фестивална”, „Гео Милев”, Ст. град, „Иван Асен” – поети от 1.03.2012 г. „Аквахим” – поет от 15.03.2012 г.

 

Учебен център

През март Учебният център на СОТ 161 обучи  69 кандидати за работа.

 

Контролно звено

Работа с лаптоп  и  TV- 10,  неизпълнение на служебните задължения – 3, неосъществена радиовръзка – 2, спане- 28, алкохол-3, напускане на обекта-1

 

Оперативен  контролен център

През изминалия месец в ОКЦ бяха централизирани банков клон, складова база, трезор, фамилна къща, офис и склад, сладкарница, заложна къща и магазин.

Допълнително бяха изведени 4 системи за видеонаблюдение, монтирани в обекти на Дирекция „Физическа охрана”.

 

Дирекция „Централизирана охрана”

Подготвяме автопарка на Реагирането за летния сезон, подготвяме за пускане и мотористите, работещи в централната част на София, ще бъдат подменени и гумите на всички автомобили. Правят се проучвания за нови попълнения на автопарка с по-модерни автомобили. За тази цел ще бъде взет един автомобил „Субару”, който първоначално ще бъде тестван от контролите.

Забелязва се активизиране на престъпния контингент и зачестяват разбиванията, като се почне от малки магазинчета за цигари и се стигне до разбиването на магазини за по-сериозни щети. Завърши допълнителната атестация на служителите от Оперативния дежурен център и нямаме основания за притеснение. Минаха събранията на Реагирането и на ОДЦ.

 

Анализ на резултатите от работата на Дирекция „Централизирана охрана”

Брой  на охраняваните обекти – 58 498Дежурен център

Предотвратени кражби спрямо общия брой разбити обекти -50.02%

Действителни аларми спрямо  общия брой алармени сигнали-3.31%

Брой реакции на алармени сигнали – 10 935

Брой реакции на сигнал паника бутон –231

Общ брой разбити обекти –  131

Брой закъснели реакции –   10

Разбити обекти спрямо общия брой –0.22%

Предотвратени кражби  –   76

Закъснели реакции спрямо общия брой  реакции-0.09

 

 Отдел „Специализирана охрана“

1. На стадион „ Г. Аспарухов” срещите на ПФК Левски с:

ПФК „Черно море”-Варна на 4.03.

ПФК „Миньор”-Перник на 25.03

2. На стадион „Г. Аспарухов” – помощно игрище, футболните срещи на детско-юношеските отбори.

3.   На стадионите в Кремиковци и Сливница детско-юношеските отбори на ФК „Сливнишки герой”, ФК „Кремиковци”.

4.  На игрище „Миленков” в кв. „Миленков” отбора на „Акфикс”.

5.  Персонална охрана на чуждестранни физически лица.

6.  Успешно завършиха снимките на новия чуждестранен филм  на филмова къща Б.У.Ф.О .

 

Сектор „Инкасова дейност”

През изминалия месец специализиран брониран автомобил на СОТ ЕООД взе участие в заснемането на определени сцени във филма „Отплата”. Това е второ участие във филм на наш специализиран бус след филма „Под прикритие”.
През изминалия месец беше проведена среща с дългогодишния ни клиент „Есте Лаудер”, който ползва не само инкасови услуги. На срещата бяха обсъдени договорните ни отношения, съобразени с динамиката на пазара на инкасови услуги и моментното състояние на икономическата обстановка в страната. През първата половина на месеца Паричният център на Гара Искър беше посетен от представители на TBI Bank, които се запознаха на място с оборудването и възможностите на центъра. През изминалия месец имаме открити нови обекти на фирма „Тенденз” в гр. Варна, два нови обекта на „Лили Дрогерие” в гр. София, нов обект на „Хенди Тел” и нова каса на „Бравоинвест” в гр.София.
През изминалия месец изготвихме оферти за извършване на инкасови услуги на следните фирми: „Мастер стийл профайл” в гр. Варна, на три магазина, които са представителни на строителните материали с марката „Боро”, на фирма „Глобъл Нет солюшънс”, на Общинска банка и на клиенти на ПроКредит Банк’ и Райфайзенбанк.

 

Неотложна медицинска помощ

През март 2012 г.сa извършени 26 реакции на линейката за оказване на неотложна медицинска помощ на наши клиенти, като 4 от тях са били за деца. При 13 от случаите е оказана помощ на място, а 13 пациенти са транспортирани до болнично заведение, като 9 от тях са предпочели Токуда Болница София.

 

Коментарите са забранени.